WIJ WERKEN SAMEN MET DE LEUKSTE MENSEN! HIER EEN VOORSTELRONDJE

Het Team

Wij zijn eventmanagers, Eventmanagers at Work, een creatieve event agency uit het Noorden! Door onze krachten te bundelen, bieden we opdrachtgevers de mogelijkheid alles of een gedeelte van de organisatie van hun event uit handen te geven, om zo volledig te kunnen genieten van de voorbereiding en het event zelf. 

Met een klein gespecialiseerd team aan eventmanagers, stylisten en bloemisten helpen wij jullie graag op weg. Een jong, energiek team, die graag hun handen uit de mouwen steken!

 

neem contact met ons op voor een samenwerking

WILLEKE HOEKSTRA

Aangenaam om kennis te maken! Ik ben Willeke en ben in 2018 met mijn bedrijf: Willeke at Work gestart, wat inmiddels is uitgegroeid tot Eventmanagers at Work & Weddingplanners at Work.

Hoe ben je op het idee gekomen om als event manager te gaan werken?

In mijn studententijd heb ik 5 jaar op een evenementen locatie gewerkt, waar de liefde voor evenementen is ontstaan. Ik heb het altijd al leuk gevonden om dingen te organiseren, nieuwe dingen te beginnen en bezig te zijn met beleving. Daarnaast vind ik het heerlijk om mensen samen te brengen en te verzorgen met een hapje en een drankje en dus een leuke ervaring. Want ons leven is een aaneenschakeling van ervaringen die we allemaal weer op een eigen manier beleven.

Waarom ben je geswitcht van Willeke at Work naar Eventmanagers at Work & Weddingplanners at Work?

Nadat enkele jaren alleen gewerkt te hebben, kwamen er meer en meer aanvragen. Ook vaak dubbele boekingen. Samenwerken met andere gedreven event managers collega’s was daarom een logische stap. Het voelde voor mij goed om vanaf dat moment niet meer mijn naam te koppelen aan mijn bedrijf, maar een algemene naam te gebruiken. Zo ontstond eerst Weddingplanners at Work en daarna ook Eventmanagers at Work. Om te laten zien dat we niet alleen bruiloften doen, maar ook de leukste bedrijfsborrels, verjaardagsfeesten en productpresentaties organiseren.

adviesgsprek

MEER OVER WILLEKE

Omschrijf jezelf in 3 woorden en licht toe!
  • Relaxed, je ziet mij niet snel stressen en ik kan vrij gemakkelijk dingen loslaten. Stress heeft namelijk totaal geen zin als je het mij vraagt.
  • Creatief, ik zit altijd vol ideeën, ga graag op avontuur en vind het heerlijk om aan nieuwe dingen te werken.
  • Doener, ik probeer heel veel gewoon door te doen en te proberen. Dat is naar mijn mening de enige manier om erachter te komen of iets werkt.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Reizen, yoga, zwemmen in de buitenlucht & tot in de late uurtjes dansen op de leukste feestjes & festivals.

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Op individueel vlak: Een wereldreis maken met mn vent! Deze staat al voor 2023 op de planning, excitingggg.
On the bigger purpose: Dat we met z’n allen de wereld een mooiere plek mogen maken, door nóg meer te leven vanuit liefde! Nog meer geven dan ontvangen.

Weddingplanner Willeke

Anouk Mos Fotografie

ELINE DE GROOT

Hi! Ik ben Eline, 27 jaar en met trots onderdeel van Eventmanagers at Work. Ik houd ervan om samen met opdrachtgevers toe te werken naar een event. Het is zo tof om te zien dat een event beetje bij beetje steeds meer vorm krijgt.

Hoe ben je bij Eventmanagers at Work beland?

Ik ben bij Eventmanagers at Work beland door een telefoontje in juni 2019 naar Willeke. Ik wilde haar ervaringen horen over het vak als weddingplanner. Willeke zocht op dat moment nog iemand om een nieuw idee van haar uit te werken: Thuis Trouwen. We zijn elkaar gaan ontmoeten en we zijn samen het avontuur in gestapt. Nu ruim 1,5 jaar verder zijn we samen eigenaar van een 3 tal bedrijven: Thuis Trouwen, Wij gaan Trouwen – de scheurkalender en nu dus ook van Eventmanagers at Work.

MEER OVER ELINE

Omschrijf jezelf in 3 woorden en licht toe!
  • Gestructureerd, binnen Eventmanagers at Work ben ik degene van de structuur, afspraken maken, time management.
  • Perfectionistisch. Ik bereid alles graag tot in detail voor. Ik houd ervan als alles duidelijk en overzichtelijk is. Het afstrepen van to do’s op een lijstje vind ik een heerlijk gevoel. Een gouden combinatie met de ideeën en creatieve werkwijze van Willeke.
  • Nuchtere Groningse, ik ben en blijf altijd de nuchtere Groningse meid.
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik van een goede borrel en kaasplankjes met familie en vrienden. Ik kan mijn energie kwijt in volleyballen en hardlopen en van september tot februari dompel ik mezelf onder in kerstliedjes, lichtjes, kerstfilms en alles wat dan maar ook met kerst te maken heeft.

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Ik heb nog verschillende wensen voor de toekomst. Het belangrijkste is dat ik hoop dat ik elke dag opsta met veel plezier en met tevredenheid ga slapen. Daarnaast wil ik samen met het team nog veel mooie events organiseren en hoop ik nog veel van de wereld te zien. En op nog vele borrels en kaasplankjes natuurlijk.

Weddingplanner Eline

Marleen Annema Fotografie

AMARINS VAN DIJK

Mijn naam is Amarins, ik ben 22 jaar en ik woon in Groningen. Samen met een groep vrienden organiseren we elk jaar een festival en andere feestjes. Tijdens het organiseren van deze evenementen werd ik ontzettend enthousiast; hier wil ik meer van! Willeke heb ik via een event, welke Willeke had gestyled, leren kennen. De styling viel mij meteen op, waardoor ik contact opzocht met Willeke.

We hebben kort daarna elkaar ontmoet en sindsdien ben ik onderdeel van Eventmanagers at Work. Naast mijn huidige werk als afasie therapeut was ik opzoek naar een dynamische werkplek, waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Momenteel draag ik mijn steentje bij om de meest prachtige events neer te zetten.

MEER OVER AMARINS

Omschrijf jezelf in 3 woorden

• Meedenkend; Ik help graag anderen om tot mooie oplossingen te komen. Hierin ben
ik creatief en eerlijk.
• Ondernemend; Ik ben een aanpakker, iemand die kansen ziet en ze graag uitwerkt.
Ik ga op avontuur en wil alles uit mijn dag halen.
• Vrolijk; Ik ben van nature positief ingesteld. Ik denk in oplossingen en niet
in problemen, hierdoor werk ik op een relaxte manier.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Zoals ik al benoemde wil ik alles uit mijn dag halen. Hierdoor onderneem ik veel in mijn vrije tijd. Wat ik het allerliefste doe is reizen. Door het reizen raak ik geïnspireerd en gemotiveerd. Naast het reizen sport ik graag. Verder vind ik het leuk om mij bezig te houden met de laatste trends op het gebied van interieur en styling. En wanneer het even kan, breng ik tijd door met mijn vrienden en familie; gezellig samen borrelen en tot in de late uurtjes dansen!

Wat is je grootste wens voor de toekomst?

Ik leef met de dag. Ik wil niet streven naar mijn ultieme levensdoel, omdat ik wil genieten van iedere dag. Ik leg mijn focus op al het moois om me heen en ik probeer alle kansen te grijpen die er liggen. Over het algemeen wil ik de wereld een klein stukje mooier maken. Soms kom je op een magische plek, welke tot in detail is uitgedacht en waar je direct een ‘wauw gevoel’ van krijgt. Dit geweldige gevoel wil ik iedereen laten ervaren. Daar ga ik me met veel liefde voor inzetten!