HORECA & HOSPITALITY PERSONEEL

Horeca & hospitality personeel

Kiezen jullie voor het horeca en/of hospitality team van Eventmanagers At Work? Dan kies je voor gastvrijheid met een glimlach en een 200% inzet. 

Voor ons is personeel een van de meest belangrijke graadmeters voor het succes van een evenement. Je kan dan nog zo’n lekker drankje hebben, maar wanneer deze niet met liefde bereid & geserveerd wordt, smaakt deze minder lekker, toch?

Vaak zetten we ons horeca en hospitality team gezamenlijk in met onze verdere dienstverlening als eventmanager & stylist van het evenement. Echter kun je er ook voor kiezen om Eventmanagers at Work alleen in te schakelen voor het horeca & hospitality personeel van je event.

Dus ben je nog op zoek naar de juiste mensen?

Neem contact op, dan regelen wij de rest!

TEAM

We werken met een team aan jonge professionals die veelal studeren in Groningen en ons in hun vrije uren helpen met het neerzetten van de mooiste events. Zo maken we een onderscheiding in members & managers. Onze members zijn deze hardwerkende studenten met passie voor de evenementenbranche, die graag jouw gasten ontvangen, een biertje tappen of rond gaan met een schaal bitterballen. De managers zijn onze leidinggevenden die ons team aansturen, het overzicht houden en aanspreekpunt zijn voor jouw organisatie of in veel gevallen voor ons als event manager.

Ieder jaar geven we een horeca & hospitality training om onze members op te leiden en de kneepjes van het vak zelf over te dragen. Daarnaast creëren wij ruimte op de werkvloer om vlieguren te maken. Zodat ieder member met zelfverzekerdheid dat dienblad vol bier durft te serveren. Zo proberen we er altijd voor te zorgen dat op 1 minder ervaren member een ervaren member staat, om het werktempo hoog te kunnen houden.

COMBINATIE AAN PERSONEEL

Combineer je personeel met dat van ons

Zo kan het natuurlijk ook voorkomen dat je zelf al wel wat personeel hebt, maar nog niet voldoende. In dat geval is het mogelijk om een combinatie te maken en een deel van je personeel door ons te laten verzorgen, geen probleem!

Ook komt het wel eens voor, dat we alleen met een horeca manager van ons werken en een groep aan vrijwilligers van de opdrachtgever. Afhankelijk van de grootte van de groep bezoekers adviseren wij de meest ideale situatie qua personeel wat via Event Managers at Work wordt ingevlogen.

Naast advies over de invulling van het personeel op jouw event, kunnen we je natuurlijk ook adviseren op andere vlakken zoals bijvoorbeeld daginvulling, leveranciers en styling. Los van, dat je verder gebruikt maakt van onze dienstverleningen, kun je op deze manier met onze tips en inspiratie een kloppend totaal concept neer te zetten. Wij kijken ernaar uit!

Plan gelijk een adviesgesprek in

Weddingplanners Groningen

Meike Molenaar Fotografie