ALLEEN DE ORGANISATIE OP DE DAG UITBESTEDEN?

Event Manager

Regel je de grote lijnen liever zelf? Of heb je het meeste van het voorbereidende werk al klaar? Je kunt ons ook alleen inhuren voor het event zelf. Dit betekent dat we tijdens het feest of event actief zijn om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Vanuit Eventmanagers At Work, een creatieve event agency in het Noorden, werken wij met verschillende professionele event managers die je kunt inschakelen voor het managen van jouw event. Nieuwsgierig? Maak hier kennis met onze specialisten.

Plan hier jullie kennismakingsgesprek in!

DE TAKEN VAN EEN EVENT MANAGER

Een onbezorgde dag

Een event manager zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt gedurende jouw event, zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Een event manager beheert het draaiboek, is contactpersoon voor zowel de locatie als alle leveranciers en checkt met regelmaat met jou of alles naar wens is. Gaan er dingen mis? Dan lost onze event manager dit op, zonder dat je ook maar iets in de gaten zult hebben. Zo zorgt een event manager ervoor dat jij ook kunt genieten van deze geweldige gelegenheid die je hebt neergezet! Dat verdien je.

ceremoniemeester noord nederland

DE ROL VAN DE EVENT MANAGER

Een goede event manager is goud waard

Bied het inzetten van een professionele event manager meerwaarde? Vanuit onze optiek is het antwoord: maar natuurlijk! Een goede event manager maakt het verschil.

Wij zorgen voor:

  • een relaxte voorbereiding, we’ve got your back at every tiny little detail;
  • contact en begeleiding met leveranciers, locatie(s) en optioneel ook met jullie gasten;
  • een soepel verloop tijdens het event zelf;
  • oplossingen, wanneer er iets mis dreigt te gaan (zonder dat jij of andere gasten het in de gaten hebben);
  • kortom een onbezorgde dag voor jou als organisator maar ook voor de deelnemers van het event!

lees hier meer over onze werkwijze

Laat je event managen door ons

Zijn jullie benieuwd naar hoe we te werk gaan? Op deze pagina vinden jullie alle informatie.

Wil je ons inschakelen als event manager en wil je alvast weten wat het gaat kosten? Neem dan contact op voor een specifieke prijsindicatie. We maken graag een pakket op maat voor je.

neem contact op