DE VOLLEDIGE ORGANISATIE VAN A-Z

We’ll make your event work

Wanneer je kiest voor de totaalorganisatie, nemen wij de zorgen en vele regelwerk van het organiseren van jouw event volledig uit handen. Of het nu gaat om het organiseren van een verjaardagsfeest voor 30 personen of een zakelijk event voor 300 man, we’ll make it work! 

Op basis van een kennismakingsgesprek, waarin we je wensen en verwachtingen bespreken, stellen we een concept voor jouw event samen. Zo bekijken we allereerst wat je uit handen wilt geven en stellen we daar een passend pakket voor samen. 

enthousiast? plan direct een kennismakingsgesprek in

WAT REGELEN JULLIE DAN ZOAL?

Wat niet? is een betere vraag

Want ons takenpakket varieert nogal! Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er bepaalde zaken zijn die je zelf graag wilt regelen en andere zaken liever niet.

Maar om even een idee te geven… Vaak beginnen we met het uitwerken (en uiteindelijk ook managen) van het een plan met bijbehorend budget. Op basis van je plan en budget stellen wij een gepersonaliseerde leverancierslijst voor je samen. Een lijst aan leveranciers waarvan wij overtuigd zijn dat ze jouw event tot een hoger level tillen én bij het concept passen wat we voor je hebben samengesteld. Per leverancier stellen we een drietal beschikbare opties voor, waar jij vervolgens uit kunnen kiezen.

Vervolgens maken we een algemene planning voor de weken voorafgaand aan het event, indien wenselijk. Alle zaken die geregeld moeten worden komen hierin te staan. Van het bespreken van het drankenarrangement tot aan het versturen van de uitnodigingen. Bij elke activiteit staat beschreven, wat wanneer en door wie deze wordt uitgevoerd. Zo houden we het overzichtelijk ben jij verzekerd dat er niets wordt vergeten.      

lees meer over onze werkwijze

Weddingplanners Groningen

Meike Molenaar Fotografie

EEN KLEINE GREEP UIT ONS TAKENPAKKET

Let us do the work.

In de meeste gevallen geef jij ons een opdracht en regelen wij het verder. Hoeveel afstemming er tussendoor is, hangt af van wat wenselijk is voor jou.

Zo plannen we afspraken met jullie leveranciers meestal gezamenlijk in. Zodat we direct kunnen afstemmen wat mogelijk is en waar jullie voorkeur naar uit gaat als het gaat om alle verschillende smaken. Wil je dit liever volledig aan ons overlaten, om tijd te besparen? In dat geval maken wij een voorstel en kun je daarna je keuze en verdere eisen doorgeven.

Los van de algemene planning werken we met een checklist waarin nogmaals alle zaken onder elkaar benoemd staan die voor het event geregeld moeten worden. Zo vergeten we niets en weet jij ook precies waar je aan toe bent en wat er nog moet gebeuren. Alle bovenstaande zaken delen we in een online omgeving, wat je op ieder gewenst moment kunt inzien.

Verder maken we een uitgebreid draaiboek voor zowel het event zelf, als de dag(en) ervoor en the dag(en) erna. Dit draaiboek dient voornamelijk als leidraad voor ons als Event manager voor het verloop van het feest of event en het managen daarvan.

Daarnaast zijn we als event manager tijdens het event aanwezig als gastvrouw voor jou, onze opdrachtgever. Zo checken we met regelmaat met jou of het event verloopt, zoals je voor ogen had. Springen we in op de onderdelen waar het beter/anders kan en houden we de voorbereiding van de volgende activiteiten in de gaten. Voorafgaand aan het event zijn we tevens contactpersoon voor leveranciers, zij kunnen bij ons terecht met vragen en problemen, zodat jij hier geen hinder van hebt.

event manager Groningen

Anouk Mos Fotografie

Geniet zelf óók, besteed de organisatie van je evenement uit!

plan een afspraak in

IT'S ALL IN THE DETAILS

Styling

Naast de organisatie helpen we je ook graag met de styling van je feest of event. Zo maken we in het volgende stadium een mooi styling voorstel voor de aankleding van de locatie(s). We hebben zelf een groot assortiment aan unieke styling items die we daarvoor gebruiken en combineren dit met het inhuren van materialen bij externe partijen.

Naast de styling items verzorgen we ook eigen bloemstyling. Zo zorgen we ervoor dat alles op elkaar is afgestemd, zelfs de bloemen op de statafels!  Van enorme masterpieces voor de achtergrond van de photobooth tot de vaasjes op statafels, wij regelen het voor je!

Benieuwd wat voor styling we voor jullie kunnen verzorgen? Op deze pagina vertellen we je graag meer over onze expertise. Of benieuwd hoe wij verder te werk gaan?

lees hier meer over onze werkwijze

styling Groningen

Amber Spits Fotografie