DE EERSTE STAP IN VOORBEREIDING OP JE EVENT

Een Kennismakingsgesprek

Wil je de organisatie van je event (gedeeltelijk) uit handen geven? Zijn jullie op zoek naar een eventmanager of stylist? Wil je even sparren om tot nieuwe ideeën te komen of ben je benieuwd wat Eventmanagers At Work voor jullie event kan betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in.

In dit gesprek gaan we op basis van jullie eerste wensen ideeën en factoren brainstormen over het concept voor je event. Zo geven we je verschillende tips en ideeën, advies op het gebied van leveranciers en helpen we jullie inzicht te geven in waar mogelijk nog punten van aandacht liggen.

Kortom, alle informatie, inspiratie en handvaten die we nodig hebben om verder te gaan met de organisatie van jullie event!

Aan de hand van het kennismakingsgesprek werken we een totaal plaatje uit wat dient als leidraad voor de verdere organisatie van jullie dag en onze rol daarin.

Plan hier je kennismakingsgesprek in

Styling bruiloft Groningen

Willeke kwam met originele ideeën en mooie stylingvoorstellen voor mijn verjaardagsfestival.

Alexander Postma

WE HELPEN JE GRAAG OP WEG

Een gesprek van waarde

Doordat we al veel evenementen hebben mogen organiseren, kunnen we veel tips en ervaring met je delen. We adviseren je in leveranciers waarvan wij denken dat deze hand in hand gaan met je wensen. Zo kunnen we je event al in grote lijnen gaan vormgeven en een globaal stappenplan uitwerken.

adviesgsprek

GRAAG WERKEN WE MET JE SAMEN

Onze rol (in voorbereiding) op jullie event

Naast het delen van al onze tips, ervaring en ideeën bekijken we tijdens dit gesprek wat wij voor jullie kunnen betekenen. Zo stemmen we de basis af, waarop wij vervolgens een opdrachtbevestiging en transparante offerte uit kunnen werken.

We kijken er ontzettend naar uit om jullie verder te helpen in de voorbereidingen op jullie event.

Plan direct een gesprek!