HOW WE WORK

Onze werkwijze

Allright, jullie hebben interesse om met ons samen te werken. Super leuk! Maar hoe gaat dat dan in z’n werk? Daar vertellen wij je graag meer over, om jullie zo ver mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat. Te beginnen met onze werkwijze, lees snel verder…

of regel gelijk een afspraak

BLA BLA BLA

Let’s talk

Allereerst ontvangen we graag en aanvraag via ons contactformulier of telefoontje van jou, zo maken we kort kennis. Zo kunnen we van beide kanten gelijk beoordelen of de klik er is.

Indien we beschikbaar zijn en het eerste contact van beide kanten goed voelt, plannen we een afspraak in waarin we je wensen en verwachtingen analyseren, een concept samenstellen voor jullie event en al wat eerste ideeën uitwerken. Zo bekijken we wat je uit handen wilt geven op het gebied van organisatie en styling en stellen we daar een passend pakket voor samen.

horecapersoneel friesland

1001 MOGELIJKHEDEN

Wij het regelwerk, jij de keuzes

Het pakket aan taken wat we graag voor je uitvoeren beschrijven we in een opdrachtbevestiging. Indien deze overeenkomt met jouw visie en dus akkoord wordt bevonden, werken we een offerte uit.

Na akkoord op de offerte, volgt er een aanbetalingsfactuur van 40%. Betaald? Dan is onze samenwerking definitief. Afhankelijk van de dienstverlening die je hebt gekozen, pakken we dan de vervolg taken op.

In het geval van Totaal Concept, gaan we vanaf dit moment aan de slag met het uitwerken van een algemene planning en een voorstel van de leverancierslijst. Hierna plannen we gesprekken met de locatie(s) en leveranciers in en volgt er een periode van veel regelwerk voor ons en keuzes maken voor jou…

Gedurende dit traject houden wij een checklist met to do’s, een budgettering en een draaiboek bij in een werkbestand in the cloud, waar je ieder moment bij kunt.

Indien je enkel voor onze dienstverlening als Event Manager kiest, volgt er na het ondertekenen van de offerte een checklist en een draaiboek die we voor je samenstellen. Ook houden we een laatste detailgesprek op locatie om alles door te nemen. Waarna we 14 dagen voor het event alle leveranciers nog nabellen om de besproken zaken te verifiëren.

Kies je alleen voor Styling? Dan volgt er in de weken voor het event een een locatie bezichtiging en en wat losse contactmomenten om dingen af te stemmen.

neem contact op

bruiloft styling

A MATCH MADE IN HEAVEN

Uitvoering op de dag zelf

Op basis van je wensen en verwachtingen en event datum koppelen wij een event manager en/of stylist aan jullie, die verantwoordelijk zal zijn voor de uitvoerende taken als event manager op de dag zelf. Vaak doet een van ons dit (Eline of Willeke), aangezien wij ook het voortraject met jullie in gaan. Maar af en toe komt het ook voor dat een van onze andere team members deze functie oppakt.

In het geval van totaal concept of organisatie vindt zo’n maand voor het event  het laatste detailgesprek op locatie plaats, waarbij de event manager die aan jullie gekoppeld is ook aanwezig zal zijn. Hij of zij zal vanaf dat moment het contactpersoon zijn voor jou.

 

THE DAY

Tijdens jullie event/weekend is jullie event manager altijd van begin tot einde bij (met uitzondering van events waar specifieke eindtijd afgestemd is) om alles in goede banen te begeleiden. Als afsluitend onderdeel drinken we aan het einde van de avond graag gezellig een borreltje mee om te toosten op een geslaagde samenwerking. Met jouw toestemming het liefst op de dansvloer natuurlijk… Hierna volgt het afrondende proces: opruimen, laatste zaken afhandelen en terugblikken op een geslaagd event!

Wij kijken ernaar uit je te helpen met de organisatie van een geweldig event!

Maak gelijk een afspraak voor een kennismaking!